Bente Kurås Lilleengen ble ansatt ved Norsk Hestesenter 1. mai 1998. Hun ble tildelt medalje for lang og tro tjeneste over 25 år.

Vi som jobber med Bente kjenner henne som særdeles kunnskapsrik. Det har ved flere anledninger blitt sagt at det Bente ikke vet om Norsk Hestesenter er neppe verdt å vite. Hun er vårt orakel!
Bente er alltid i godt humør, og imponerer stort med hennes evne til å holde hodet kaldt selv om det «blåser friskt» rundt henne til tider.
På privaten er det mest trav og hagearbeid det går i, men vi lar oss stadig imponere over kleskolleksjonene hun dukker opp i på jobb – mye av det har hun selv designet og sydd.

Kake medaljeseremoni
Vi feiret Bente og Christien med kake

Christien Kloos kom til Norsk Hestesenter sommeren 1992 for et engasjement, og vi har vært å heldige å få beholde henne som instruktør siden. Forrige uke fikk hun medalje for lang og tro tjeneste i hele 31 år.
Som kollega er Christien en lagspiller, med stor rettferdighetssans – og alltid blid. Christien har en unik evne til å se de svakeste (både mennesker og dyr) og tilrettelegge for dem. Hun er utrolig flink med hestene, opptatt av dyrevelferd og sørger for at hestens interesse alltid blir ivaretatt.
Rideskolen vår har vært Christiens hjertebarn i mange år, og hun er drivkraften bak at våre ridelærerstudenter har en praksisrideskole de kan trene i under sin utdannelse hos oss. Dette er vi alene om i Europa, og vi kan takke Christien for at dette tilbudet fins.
Christien er mentor i pedagogikk for rideskolen, ikke bare her, men også nasjonalt, og er levende opptatt av barn og unges vilkår og muligheter i stallen og rideskolen. Og brenner for å formidle sin kunnskap og som feltritt-rytter har hun også tilført Norsk Hestesenter stor faglig tyngde.

Vi gratulerer disse to flotte damene med sine medaljer og håper de vil fortsette å være hos oss i mange år!

Sønnøy Svarthaug

Det var ikke bare medaljer for lang og tro tjeneste som ble delt ut. Lærlingen vår Sønnøy Svarthaug ble også feiret etter at hun hadde avlagt fagprøve til meget godt bestått. Vi er stolte av å ha Sønnøy med på laget!