Temakvelden "Performance enhancement og skadeforebygging - i teori og praksis" inneholder foredrag og clinic med en demohest. Her lærer du å vurdere hestens bevegelsesmønster, bygning, muskulatur og psyke, og du lærer teori og øvelser du selv kan bruke for å optimere prestasjon og holdbarhet i hesten din. I tillegg får du høre om det nyeste innenfor sener og seneskader, da ny teknologi som 3D ultralyd har stor betydning for hvordan vi forstår og håndterer seneskader.

Fiona fra Equi-tech har en PhD i nanoteknologi, er aktiv sprangrytter og har utdannet flere hester opp til høyt plan i Danmark. Hun samarbeider tverrfaglig med dyrleger, trenere, ryttere og smeder i Danmark, og har bygget opp et holistisk konsept innenfor performance enhancement, skadeforebyggelse og rehabilitering som kundene rapporterer stor effekt og glede av.

Temakvelden avholdes mandag den 20. mai kl. 18.00-20.30 i øvre ridehus på Norsk Hestesenter (vi serverer kaffe og litt å bite i.). Temakvelden er åpen for alle, og den koster 300 kr. Studenter ved NHS får gratis inngang. Påmelding gjøres i skjemaet under, påmeldingsfrist er 16. mai. Betaling gjøres ved å vippse 300 kr til 95698 (Stiftelsen Norsk Hestesenter) eller ved overføring til bankkonto 2050.05.03107. Merk med temakveld og navnet ditt.

Velkommen!