Her på Norsk Hestesenter får de meget god oppfølging av fagpersoner. Terese J. Nermoen og Frida Aksnes er ansvarlige i dressur, Hanne K. Dahl Lien, Trond og Helle Clemmetsen er ansvarlige i sprang. Hestene går i variert trening under veiledning fem dager i uken og de blir tett fulgt opp av veterinær og hovslager. Hestene står ute hele dagen, enten i paddock eller på store uteområder i flokk. Hver hest har en student som har ansvaret for det daglige stellet. Treningen er variert og med vekt på at hesten utvikler seg og har det bra.

Dette er en fin mulighet for deg som studerer, er skadet eller av annen årsak ikke kan ta hånd om hesten din i et år - vi gjør det for deg! Vi har gode referanser fra eiere som er meget fornøyde med jobben som blir gjort med hesten i den perioden den står her.

Vi ønsker hester i alderen 5-10år, de må kunne øvelser til MB/MA i dressur eller 110/120cm i sprang, hoppe eller vallak er like bra begge deler. Vi har behov for flere hester i begge grener. Finner vi rette hesten som passer i vår virksomhet, har riktig alder (5-7år) og kapasitet ønsker vi å kjøpe. Ta kontakt hvis du har en hest av interesse for oss. Er du usikker på om hesten passer for vårt bruk, men kunne vurdert det, ikke nøl med å ta kontakt.

Send melding eller ring Alva Ljosdal 45729318