Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Camilla Ulsrud sammen med dølahesten Brattvolds Frida.

Nasjonalt senter for dølahest

Nasjonalt senter for dølahest ligger hos Norsk Hestesenter, og det betyr at vi har et ansvar for å ivareta rasen i nært samarbeid med Landslaget for Dølahest.

20 år gamle Viljar var første hest ut i kalenderen vår, og det var Siri Falck Orstad som fortalte om den fantastiske fjordhesten sin.

24 hester i hjertene våre

Har du fått med deg årets kalender på Norsk Hestesenter? Den forteller om 24 herlige hester fra rundt omkring i Norges land!

Fjordhesten Bjørstads Tjalve og Karianne Løkaas i fint driv over bommene under oppvisningen på remonteavslutningen i 2018.

Remonteprogrammet 2020

På ridelærerutdanningen tar vi imot hester for et seks ukers remonteopphold. Har du en hest som er innridd og som kan alle gangarter - bidrar vi gjerne til at hesten utvikler seg videre!

Bork Odin under kåringa i 2008, da hingsten var tre år.

Elite til Bork Odin

Den norsk-svenske kåringsnemnda avkomsvurderte i går tre kaldblods traverhingster, og Bork Odin tok skrittet inn i selveste elite-gruppa.

Tekno Jerken. Foto: TGN-foto/LB

Millionær til fjells

Kaldblodstraveren Tekno Jerken er klar for en sommer i Sikkilsdalen!

markering

Markering foran Stortinget

Tirsdag 26. november arrangerte "Aksjon Hest - for folk flest" en markering foran Stortinget. Norsk Hestesenter var tilstede, og vi fikk også holde en appell for alle frammøtte.

Representanter fra Finland, Sverige og Norge på omvisning på Norsk Hestesenter.

DIME-møte på Starum

25. og 26. november ble det fjerde møtet i Erasmus+-prosjektet DIME avholdt, denne gangen med Norsk Hestesenter som vertskap.

Norsk Hestesenter
Starumsvegen 71
2850 Lena
Tlf.: 611 65 500