Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Norsk hestesenter logo

Nyheter

Trillebår med påskeegg.

Henvendelser påskeuken

Både to- og firbeinte på Norsk Hestesenter går nå inn i påskemodus.

Sentralbordet vil være stengt i stille uke (25-27. mars), men henvendelser kan sendes på e-post til nhest@nhest.no. På grunn av ferieavvikling vil vi ha noe redusert bemanning disse dagene, og dette betyr at det dessverre kan ta noe lengre tid før du får svar på henvendelser.

Vi har normale åpningstider igjen fra tirsdag 2. april. 

Vi på Norsk Hestesenter ønsker alle to- og firbeinte en riktig god påske!

Ridelærerutdanningen

Behov for flere ridelærere?

Ønsker du å presentere bedriften din for studentene på ridelærerutdanningen? Norsk Hestesenter inviterer rideskolenæringen til å møte ridelærerstudentene. Se nytt tidspunkt! 

WhatsApp Image 2024-01-19 at 13

Dølahestene på Norsk Hestesenter

Som det nasjonale senteret for dølahesten har vi et spesielt ansvar for dølahesten, og vi arbeider aktivt for å vise fram dølahestene våre. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med dølahestene Norsk Hestesenter eier per 1. mars 2024.
Flere av unghestene våre vil bli lagt ut for salg etterhvert, men om du er på utkikk etter å kjøpe kan du ta kontakt for mer informasjon.

Dyrvedals Torden er et eksempel på en rød hingst med ukjent sølvstatus.

Sølvstatus på nordlandshest/ lyngshest hingster som skal vises til kåring

Skal du vise nordlandshest/ lyngshest hingst til kåring i år? Det nærmer seg tiden for hingstekåringer, og vi ønsker med dette å minne om at hingster av rase nordlandshest/ lyngshest må ha kjent sølvstatus, og at vi ønsker å få inn hårprøvene så tidlig som mulig for å rekke å analysere dem før kåringen.

Norsk Hestesenter
Starumsvegen 71
2850 Lena
Tlf.: 611 65 500
Org.nr.: 963 939 507