Øivind Mikkelsen har stått på startlistene i sportskjøringskonkurranser i flere år og konkurrerer på internasjonalt nivå. Han har startet VM i sportskjøring 7 ganger, hvor han har kjørt til topp 10-plasseringer i maraton i hele tre mesterskap. I 2016 ble han verdensmester i presisjonskjøring. Med sin sportsponni Kraneveld's Giovanni er han norgesmester for ponni og nordisk mester i presisjonskjøring fra 2023. Øyvind og Giovanni deltok også i VM i Nederland i 2023.  

Han har svært bred erfaring som kusk og formidler sin kunnskap på en måte som gjør at uansett hvilket nivå du er på vil dette kurset passe for deg. Øktene er enetimer, så du kan få hjelp til akkurat det du og hesten din trenger. Det kan være alt i fra den spede begynnelse med innkjøring, til å utvikle seg i sportskjøring eller lære mer om tømmekjøring av ridehesten for å variere treningen. 


På Norsk Hestesenter tør vi påstå at vi har en av landets flotteste kjørearenaer. I sommerhalvåret kan vi by på stor variasjon i form av maratonhinder, utendørs kjørebane og travbane. Det er også tilrettelagte kjøreveier på anlegget og i skogen rundt. Dersom vær og føre ikke skulle være på vår side har vi også muligheter for å trekke under tak i en av de tre ridehallene våre. Det største ridehuset benyttes gjerne hvis behov når vi avholder kjørekurs og her er det god plass for dressur- og presisjonskjøring, tømmekjøring eller for å øve på for- og fraspenning.

Kursprisen på 2500 kr inkluderer følgende: 
2 x 30 min økter lørdag 
1 x 45 min økt søndag
Oppstalling (inkl flis) for en hest lørdag-søndag
Baneleie 
Lunsj for kusk (dersom du har med groom/medhjelper må ekstra lunsj bestilles i tillegg)
Leie av vogn

Dette er mulig å bestille i tillegg:
Lunsj medhjelper/groom for 185 kr
Oppstalling fra fredag til lørdag for 375 kr 
Oppstalling ekstra hest for 375 kr per døgn
Middag kan kjøpes for 215 kr per person 

Overnatting er mulig å bestille på vårt internat for 590 kr per natt inkl. frokost i enkeltrom (mulig å ankomme fredag).
Ta kontakt med oss på nhest@nhest.no for å bestille overnatting. 

PÅMELDING

Det er kun 8 plasser på kurset, så her gjelder det å være rask for å sikre seg plass!

Spørsmål om kurset kan rettes til kursleder ved Norsk Hestesenter Simon Lande på epost simon.lande@nhest.no