I samarbeid med Vestoppland Dølahestlag tilbyr vi et todagerskurs for deg som er interessert i oppdragskjøring med hest. Kurset inngår som en del av modulene i Fokus unghest (forberedelse til kuskesertifisering) og er gratis for deltagere som stiller med en av de norske rasene fjordhest, dølahest eller nordlandshest/lyngshest. For øvrige deltagere er kursavgiften kr 1500,-

Oppmøtested: Norsk Hestesenter
Kursledere: Simon Lande (faglig ansvarlig kjøring ved Norsk Hestesenter) og Øystein Bakken (faglig ansvarlig trav ved Norsk Hestesenter).  

Program lørdag 15. juni
Kl 10:00: Oppstart og teori 
Kl 12:00: Lunsj
Kl 13:00: Kjøring med hest
Kl 16:00: Visning av bane og praktiske tips

Program søndag 16. juni 
Kl 09:00: Teoretisk prøve med gjennomgang av svar.
Kl 10:30: Kjøring av bane som brukes på kuskeprøve
Kl 12:00: Lunsj
Kl 13:00: Landeveiskjøring
Kl 15:00: Gjennomgang av prøven 

Kuskene vil få en vurdering om de tilfredsstiller kravene til å bli sertifisert som kusk. Kusker som tilfredsstiller kravene vil få tilbud om sertifiseringsbevis. Avgift for de som ønsker sertifikat er kr 1500,-

Oppgi følgende når du melder deg på: 
Trenger du å låne vogn? Da vil vi gjerne vite hva slags hest du har. 
Ønsker du å kjøpe lunsj i vår kantine er det mulig for 185 kr per person, betaling skjer på vipps. Har du noen matallergier vi skal ta hensyn til er det viktig at du oppgir det også i påmeldingen. 
Hvis du har behov for oppstalling tilbyr vi boks m/flis i gjestestall hos oss for 375 kr per dag, men du må sørge for eget fôr og vannbøtte. 

Påmelding og spørsmål kan rettes til Øystein Bakken på e-post: oystein.bakken@nhest.no
Her finner du mer informasjon om kuskesertifisering.

Velkommen!