Dato: 18-21. mai 2023 (ankomst torsdag fra kl 18:00)
Intruktører: Øystein Lien (fredag-søndag) og Odd Arne Solli (lørdag-søndag)
Pris: 2.700 kr inkl lunsj fredag, lørdag og søndag. Oppstalling 350 kr per dag (inkl flis, ta med eget fòr). Overnatting med frokost på internatet 545 kr (inkl sengetøy, ta med håndklær). Mulighet for camping – strøm til bobil/campingvogn 200 kr per dag.
Forkunnskaper: innkjørt hest
Påmeldingsfrist: 7. mai 2023
Påmelding: påmelding (skriv gjerne hva du ønsker å fokusere på)

Kurset er en fin mulighet til å trene til:
- Dølahestmesterskapet 8-11. juni (Norsk Hestesenter, Starum)
- NM bruks- og Skoghest 4-6. august Stall Siring (Arendal/Tvedestrand)

Om instruktørene

Øystein Lien
Bruker hesten aktivt og allsidig. Han har statet stevner i både inn- og utland og har oppnådd både NM-gull og gode plasseringer i EM i Brukshest. Han har deltatt på både NM, Nordisk og EM i arbeidshest, og har NM-gull i skogshestkjøring og en fjerdeplass fra EM på merittlista. I 2021 var han eneste ikke-danske deltager på Nordisk i pløying i Danmark.

Han er sporty og lett å be, og har både deltatt på turneringer i polocross og stilt opp på dressurkvadrilje i Tyskland. Selv om det nok er bak og ikke oppå hesten han trives best, så har han absolutt ridekunnskaper også. Han har kjørt i mange bryllup, henta ned slakt med kløv i jakta og lånt ut hestene sine til tv-innspilinger. Han er aktiv i lokale hesteklubber, og har vært leder i Foreningen Arbeidshesten. Da han ble pensjonist startet han et eget firma for å lære bort kunnskap om bruk av arbeidshest. 

Odd Arne Solli
Har drevet med avl på nordlandshest i mange år og er mangeårig Norgesmester i brukshestkjøring (hele 8 ganger), Nordisk Mester i brukskjøring, tre ganger norgesmester i Skogshest og to ganger norgesmester i bruksridning. Odd Arne har i flere sammenhenger vist fram nordlandshesten sin Høgmo Lotus som imponerer med sin allsidighet innenfor alt fra jord- og skogbruk til terapiridning.

Odd Arne er en positiv instruktør som har mye å lære bort.

Spørsmål? Ta kontakt med Janne Irene Dalby tlf 98811643 eller epost janne.dalby@nhest.no