Dette semesteret deler Magnus, Ida, Sunniva og Ine glimt fra studenthverdagen sin på Instagram-kontoen til Norsk Hestesenter - i storyen og under høydepunkter, samt innlegg med #ridelærerstudentene. Med andre ord, en flott mulighet til å få et innblikk i studentlivet på Starum!

Magnus Sæther (21) fra Molde - Ridelærer 2  
Magnus vil bli ridelærer fordi han da får jobbe med lidenskapen sin, som naturligvis er hest, og samtidig få dele den med andre. – Som ridelærer så får man også den fantastiske muligheten til å hjelpe andre. Å se mestring hos andre ryttere er en utrolig god følelse, og noe jeg tror alle ridelærere kjenner seg igjen i. I tillegg ønsker jeg å bli ridelærer for å være med på å utvikle og få fram norske ryttertalenter. – Det beste med å være student på Norsk Hestesenter må være alle de fine hestene, og de fantastiske lærerne, som er så målrettet i sin jobb om å få oss til å bli den beste ridelæreren vi kan bli.

Ida Marie Øie (21) fra Rennebu, Trøndelag - Ridelærer 2
– Jeg vil bli ridelærer slik at jeg kan være med å utvikle ryttere som tenker på det daglige arbeidet med hesten, på variert trening, og som setter hestevelferden først. Ida Marie forteller at gjennom studiene blir man godt kjent med medstudentene og fremtidige kollegaer. – Man lærer så utrolig mye hver dag, og det er flinke trenere og lærere som vil hjelpe hver enkelt til å nå målene sine.

Sunniva Helén Tjervåg Moen (23), Fosnavåg - Ridelærer 3
Sunniva vil bli ridelærer for å få muligheten til å både arbeide med og dele sin lidenskap for hest. – Jeg ønsker å være med på å utvikle ryttere på alle nivåer, og bidra til å skape like mye mestring og rytterglede hos andre, som det jeg selv har opplevd fra mine trenere opp gjennom årene. – Det beste med å være student på Norsk Hestesenter må være det teamet man hele tiden har rundt seg. Både hester, lærere og medstudenter. Vi er omgitt av utrolig dyktige fagfolk som hele tiden motiverer, utvikler og pusher oss litt og litt lenger ut av komfortsonen. Er det noe du lurer på finnes det alltid noen å spørre. Studentene som er her kommer også fra forskjellige bakgrunner, noe som gjør at vi alle har noe å lære fra hverandre. 

Ine Stustad Misund (22) fra Drammen - Ridelærer 3
– Jeg studerer ved Norsk Hestesenter for å utvikle meg selv, både som rytter og som instruktør, forteller Ine. – Når man er student på Norsk Hestesenter har man muligheten til å ri og lære så mye som man bare orker. I tillegg til at man møter og omgås med så mange fantastiske mennesker og hester!

Her finner du Instagramkontoen til Norsk Hestesenter.

Norsk Hestesenter (NHS) er den eneste fagskolen i Norge som utdanner ridelærere, og studiet er godkjent som fagskoleutdanning i NOKUT, det statlige godkjenningsorganet for utdanning. Vi har studenter fra hele landet, med forskjellig bakgrunn og erfaringer – felles for alle er et stort engasjement for hest, og at de ønsker å bidra til at andre får oppleve hesteglede. Bli student ved Norsk Hestesenter du også!

Les mer om ridelærerutdanningen, søknadsfrist for studiestart høsten 2021 er 15. april.