Koronasituasjonen har forverret seg over store deler av landet, med de restriksjoner og anbefalinger som følger med. Dette påvirker følgelig også en del av våre planlagte utstillinger.

Hoppe-, vallak- og unghestutstillinger

Norsk Hestesenter er i kontakt med arrangørene av de utstillingene som er før 17. mai, og de er oppfordret til å se på alternative datoer senere på våren, eller eventuelt til høsten. Dette gjør vi for å unngå å måtte avlyse de aktuelle utstillingene. Vi presiserer at dette gjelder alle hoppe-, vallak- og unghestutstillinger som er satt opp før 17. mai. Det dreier seg om totalt seks utstillinger.

Vi kommer med informasjon om eventuelle alternative datoer så fort dette er klart, og bestreber oss på å ha dette på plass før påske. Inntil dette er avklart har vi stengt utstillingene for ytterligere påmeldinger. Påmelding til disse utstillingene vil åpne igjen når eventuelle nye datoer er klare, og vil da bli satt opp med ny dato og nye innmeldingsfrister.

Vi beklager ulempen dette medfører for de som har meldt på, eller som ønsker å melde på hest. Slik situasjonen er så ser vi på dette som den beste måten å løse det på, og dermed forhåpentligvis slippe å avlyse utstillinger.

Spørsmål kan rettes til utstilling@nhest.no

Oppdatering 26/3
Vi har nå fått på plass datoer for de første utstillingene som må utsettes. De som har meldt til disse utstillingene vil få en ny informasjonsmail rett over helgen. Se oppdatert terminliste.

Hingsteutstillinger

Alle hingsteutstillingene planlegges nå selvsagt for uten publikum, men hvordan gjennomføringen blir varierer litt fra rase til rase. Vi legger ut mer informasjon om hvilken løsning hver utstilling/rase lander på, så fort det er klart.