Det var meldt totalt 35 hingster til utstillinga, og av de 30 fremmøtte (inkludert en som ble vist på forhånd), ble 8 hingster premiert og 10 kåret.

Beste UB-hingst i 2020-gruppa ble Midtgards Svarten (e. Elstad Blesen, u. Midtgards Brona), som fikk 1. premie og ble stilt som I i kvalitet. Oppdretter er Vidar Mikkelsen og Aina Mikkelsen, eier er Veronica K. Hellestveit. Beste UB-hingst i 2021-gruppa ble Ramsvik Odin (e. Ullins Stjerneblesen, u. Bottolfs Lina), som fikk 1. premie og ble stilt som I i kvalitet. Oppdretter er Alf Grønstad, eier er Kine Regbo-Beales. I klasse 2b (ukåra hingster 4 og 5 år) ble Gjerde Prinsen (e. Mostjernar, u. Maibruna) best i klassen, han ble kåret og stilt som I i kvalitet. Oppdretter er Torhild H. Gjerde, eier er Nina Ringstad. Treårsspissen ble Maulands Sandar (e. Elstad Blesen, u. Sankti), som ble kåret og stilt som I i kvalitet. Oppdretter er Paulfinn Torland, eier er Jan-Tage Rustad Engh.

Resultatliste fra hingsteutstilling på Stav 11. - 16. mai

Dommerkortene blir sendt ut på e-post og per post til alle utstillere, og blir også tilgjengelige ved å søke opp hesten på nett.

Vi gratulerer til alle oppdrettere, eiere og utstillere!