Et av tilbudene i prosjektet er innkjøring av unghest, og i snart tre uker har vi hatt to fine dølahester hos oss på Norsk Hestesenter. Dette er henholdsvis Berje Modig, en to år gammel hingst etter Björkhagens Modig og Sogna Sølvi, og Lykkes Aya, ei åringshoppe etter Elstad Jokern og Lykke Faksa.

Innkjøring og håndtering har kommet godt i gang, og de har også vært testet i en Skeid-bane. Hestene skal være her i to uker til, og etter det vil det være mulig å kjøpe hestene.

Avslutning av prosjektet blir fredag den 27. september kl. 16.00, og alle som er interessert i å kjøpe hest er velkomne. Vi starter i stall 11 med en presentasjon av hestene, før vi går ned i det lille ridehuset og viser hva vi har gjort med hestene i løpet av prosjektperioden. Følg også med de neste to ukene for videre oppdateringer og bilder av hestene.

Er du interessert i å kjøpe en av dølahestene, ta gjerne kontakt med Øystein Bakken på telefon 413 32 448 for en hyggelig hesteprat. Øystein videreformidler kontakt til hesteeierne.

Lykkes Aya.jpg
Lykkes Aya under innkjøring.

 

Berje Modig hode.jpg

Berje Modig.

 

Lykkes Aya hode.jpg

Lykkes Aya.