Fjellhoppene

Det er meldt tilsammen 45 hopper til Sikkilsdalen. 

I Bristol får Lome Brage 7 hopper i sitt følge i sommer, han har i tillegg hatt 4 hopper i vårstasjon som ikke skal til fjells.
I Prinsehamna skal det gå 19 hopper sammen med Gjerde Prinsen.
I Åkrehamna skal Midtgards Svarten ha 19 hopper i sitt følge, i tillegg har han hatt ei hoppe i vårstasjon som ikke skal være med til fjells.

Oversikt over hoppene finner du her: Katalog for Sikkilsdalen

Stengt for publikum

Vi minner om at årets slipp dessverre er stengt for publikum, og at det kun er de som står oppført på deltagerlistene som får adgang til slippene. Mer informasjon om dette finner du i denne nettsaken.

Få oppdateringer om slippet

Vil du følge med på lørdagens slipp (og oppdateringer utover sommeren)? Da kan du i tillegg til nettsiden, sjekke ut følgende kanaler:
www.facebook.com/norskhestesenter.starum 
www.instagram.com/norskhestesenter - bruk gjerne #sikkilsdalen2021 om du tar bilder selv

Der vi har forhold til det (Prinsehamna og Åkrehamna), vil vi forsøke å sende direkte fra slippet via vår Facebookside, ellers vil videoer bli lagt ut så fort som mulig etter slippet (Bristol). Det blir også påfyll av flere filmer og bilder utover dagen. 

T-skjorter

De som har tilgang til slippet vil få mulighet til å kjøpe t-skjorte under arrangementet (på trappa mellom 19-21 på fredag og i forbindelse med slippet i Åkrehamna på lørdag), det blir også mulighet for å kjøpe t-skjorter via nett etter slippet - dette blir annonsert.