Utgangspunktet er at vi kan ha maksimalt 200 personer til stede på slippdagen (med forbehold om at det åpnes opp for dette den 15. juni). Denne beslutningen er tatt i samråd med den lokale kommuneoverlegen. Vi vet at mange ønsker å se på slippet, og at mange har dette som en tradisjon hvert år. Vi syns det er veldig leit at vi ikke kan åpne opp arrangementet for alle som vil, men vi ber innstendig om at dette respekteres – slik at vi får gjennomført slippet på en forsvarlig måte og i henhold til retningslinjene.

Følgende inkluderes i kvoten på 200 personer:
Hesteeiere - hver hest kan ha følge av to personer
Gjester som har bestilt rom til overnatting på Sikkilsdalsseter
Et utvalg fra pressen

Viktig!

Det føres navneliste på alle personer som får delta på slippet, og alle som ankommer Sikkilsdalsseter vil bli sjekket opp mot lista. Dette er for å sikre at vi ikke overstiger antallet vi har lov å ha til stede, samt at det av smittehensyn er et krav at vi har oversikt over alle som deltar på slippet. Vi ber om at alle følger generelle smittevernråd, og holder seg hjemme om man har symptomer på luftveisinfeksjoner.

For de som har tilgang til slippet vil det være mulig å kjøpe mat og benytte toalettfasiliteter på Sikkilsdalsseter.

Presse

Vi har et begrenset antall plasser reservert for pressen. Ta kontakt med presseansvarlig Frøydis Barstad på froydis.barstad@nhest.no for nærmere informasjon.

Følg slippet hjemmefra

Der vi har forhold til det, vil vi forsøke å sende direkte fra slippet via vår Facebookside, ellers vil videoer bli lagt ut rett etter hvert slipp – med påfyll av flere filmer og bilder utover dagen. I tillegg vil det være presse til stede som deler fra slippet.

Vil du slippe hoppe?

Det er fortsatt mulig å melde inn hopper til alle tre hingstene, mer informasjon om dette finner du på våre sider om hesteslipp i fjellet. Du kan også se filmsnutter av hingstene på vår Facebookside.

T-skjorter

Årets t-skjorter er klare, og kan bestilles på nett allerede nå. De som har tilgang til slippet vil få mulighet til å kjøpe t-skjorte under arrangementet.