Svangstu Fardølen
 

Det var en svært sterk UB-klasse blant dølahestene, og samtlige som møtte ble stilt i kvalitet! Spiss i UB-klassa ble Svangstu Fardølen (e. Vårdølen, u. Smedsmo Pernille), oppdrettere og eiere er Kurt M. Fardal og Bjørg Irene Svangstu. Hingsten fikk 2. pr og ble stilt som I i kvalitet. I tillegg ble hingsten dagens hest.

 

Grane Knekten
 

Årets spiss i treårsklassen for dølahester ble Grane Knekten (e. Smedsmo Knekten, u. Granlill), han ble kåret og ble stilt som I i kvalitet. Eier er Stine Brunsberg og Ole Anders Teigmoen. Oppdretter er Even Stormorken.

 

Sælid Trym
 

Sælid Trym (e. Vollaug Sølve, u. Åslinn) ble best av de eldre hingstene, med en 2. premie og I i kvalitet. Hanne Sælid er oppretter og eier.

 

Nileas Månevind
 

Hos nordlandshest/lyngshesten ble Nileas Månevind (e. Bjørkemåne, u. Forbrigds Nilea) spiss i treårsklassen. Hingsten ble kåret, og ble stilt som I i kvalitet. Nileas Månevind oppdretter og eier er Oda T. Hovrud.

 

Augdals Manus
 

Beste UB-hingst blant nordlandshest/lyngshestene ble Augdals Manus (e. Tinnes Vilje, u. Odelia) med en 2. premie. Hingsten eies av Anette og Jens Petter Lundin, oppdretter er Lene Grenne.

 

Tresa Svarten
 

Det var høyt nivå på årets bruksprøver hos dølahest, og Tresa Svarten slo til med beste utvidede bruksprøve med 9,2 på kjøreprøven og 9,0 på rideprøven. Det gir hingsten 9,1 i bruksegenskaper. Årets beste kjøreprøve for døl hadde Smedsmo Modus med solide 46,5 poeng, mens hos nordlandshest/lyngshesten var det Indahls Bassini som gjorde det best med 43 poeng. 

Prisen for beste mønstrer blant nordlanshest/lyngshest gikk til Anette Lundin for mønstringen av Augdals Manus.

Her finner du resultatlista fra utstillinga, dommerkort finner du under hver enkelt hest i stamboka. Flere bilder finner du på våre facebooksider.