Hingsteutstillinger

Situasjonen for årets hingsteutstillinger er foreløpig uavklart. Norsk Hestesenter har dialog med alle avlsorganisasjonene for å finne gode måter å løse dette på, særlig med tanke på kåring av hingster som etter planen skal brukes i avl kommende sesong.

Vi ber om forståelse for at eksakt løsning for gjennomføring ikke er klar ennå. Vi må se an utviklingen noe, for så å ta en beslutning om hva som er mulig og lovlig innenfor myndighetenes restriksjoner. Vi ønsker at dere melder inn hingster som normalt. Dette for at vi skal få oversikt over hvilke hingster som er planlagt stilt for kåring i 2020. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart løsningen er avklart.

Hoppe-, vallak- og unghestutstillinger

Alle hoppe-, vallak- og unghestutstillinger som er planlagt avholdt før 1.august blir avlyst. Vi følger selvfølgelig situasjonen tett, og forholder oss til løpende anbefalinger og krav som kommer fra sentrale myndigheter, og slik situasjonen er nå ser vi ingen mulighet for andre løsninger. Vi beklager dette på det sterkeste.

For refundering av innmeldingsavgiften sender du en e-post til utstilling@nhest.no - merk med hestens navn, hvilken utstilling det gjelder, samt kontonummer for tilbakebetaling.