Ridehusene har vært stengt for privatryttere siden 12. mars grunnet koronasituasjonen - vi åpner nå for bruk av det midtre ridehuset igjen (lille ridehus er fortsatt stengt for privatryttere). For at vi skal kunne tilby dette er det svært viktig at alle holder seg oppdatert og følger gjeldende regler og anbefalinger for smittevern gitt av offentlige helsemyndigheter, samt regler for bruk av anlegget til Norsk Hestesenter. Med privatrytter menes de som har avtale og betaler for bruk av ridehus i privat regi. Fram til 27. april kan det midtre ridehuset brukes av privatryttere også på dagtid.

Vi gjør spesielt oppmerksom på følgende:

  • Desinfiser hender ved ankomst og avreise.
  • Det er kun tillat med maks fem personer i ridehuset samtidig, inkludert personer som eventuelt ikke rir.
  • Alle må holde minimum to meters avstand.
  • Unngå så langt det er mulig å berøre dørhåndtak etc. Desinfiser flater du eventuelt berører, for eksempel håndtak på møkkgreip. Middel til desinfisering står lett tilgjengelig i ridehuset.
  • Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, slik som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand, skal IKKE bruke anlegget under noen omstendighet.