Dato: 12.-13. oktober
Kursleder: Frida Aksnes
Pris: 
Full pakke, ankomst fredag: 3700,-. (Dette inkluderer overnatting og oppstalling fra fredag til søndag, alle måltider fra frokost lørdag til lunsj på søndag.)
Full pakke, ankomst lørdag: 3500,-  (Dette inkluderer overnatting og oppstalling fra lørdag til søndag, alle måltider fra lunsj lørdag til lunsj på søndag.)
Kun kurs: 1700,- (Dette inkluderer teori, ridning og clinic, samt saft/kaffe/te og kjeks. Middag på lørdag kan kjøpes i tillegg for kr. 250,-.)
Påmeldingsfrist: 4. oktober
Påmelding: påmelingsskjema kurs (skriv hvilket alternativ du ønsker med tanke på overnatting m.m. i feltet for utfyllende opplysninger på skjemaet)

Kurset er i hovedsak rettet mot ryttere med egen hest fra LB og oppover, men vi har noen få hester til leie - ta kontakt med kurslærer på tlf.: 452 56 688 før påmelding om du ønsker dette. Kurset vil ha fokus på hestevennlig ridning med vekt på riktig bruk av sits/innvirkning og utdanningsskalaen. Det jobbes med ulike øvelser etter rytter/hestens nivå og ønske. Det er mulighet for å ri igjennom dressurprogram med bedømmelse for de som ønsker. Det vil bli teori lørdagen og clinic søndagen, der ridelærerstudenter ved Norsk Hestesenter viser teori i praksis. Både lørdag og søndag rir to personer sammen i 60 min, eller man kan velge å ri alene i 30 min. Lørdags kveld samles vi til felles middag.  

Kursholder Frida Aksnes er hovedlærer i dressur ved NHS og underviser på alle nivåer. Hun er selv utdannet ridelærer 3 fra NHS, trener 2 i sprang og dressur fra NRYF og er dressurdommer 2. I tillegg er hun utdannet veterinær og kiropraktor på dyr. Hun har også jobbet 7 år som ridelærer for det ridende politi i Oslo. Du kan lese mer om Frida her.